Vyjádření k emailům o vymáhání pohledávek

28.04.2014

Dnešním dnem byly náhodným příjemcům doručeny zprávy o vymáhání pohledávek. Tyto zprávy nejsou odesílány naší společností.

K rozesílání těchto zpráv byla zneužita naše doména, kdy zprávy byly odesílány z adresy debt@trivision.cz. Naše společnost se nezabývá vymáháním pohledávek a tyto zprávy jsme neodesílali.

Důrazně upozorňujeme, abyste neotvírali obsah zprávy, která obsahuje infikovanou EXE aplikaci (Win32/Injector.BCSO). Pokud se tak již stalo, neprodleně proveďte kontrolu Vašeho počítače antivirovým programem.

Pro zamezení přijímaní těchto zpráv v budoucnu, doporučujeme kontaktovat Vašeho administrátora, popřípadě poskytovatele webhostingu, aby zavedl na emailovém serveru kontrolu SPF záznamů. Váš emailový server bude následně kontrolovat skutečnost, zda je emailová zpráva odesílána z autorizovaných serverů platných pro uvedenou doménu odesilatele.

Všem postiženým se omlouváme, ačkoliv chyba není v tomto případě na naši straně.

Ing. Jiří Adámek
jednatel

Reference

refsimg Investorská společnost působící v jihomorvaském kraji. Podílení se na projektech v oboru IT. Petr Novotný, DB-Credit, a.s.

refsimg Technická správa televizní reklamní sítě založené na systému Scala pro pražskou reklamní agenturu. ROYAL ADVERTISING s.r.o.

refsimg Vytvoření a správa interního informačního systému pro správu vozidel. Firma působí v oblasti kontroly původu vozidel v rámci EU. Jaroslav Klička, EUROPCON s.r.o.

Rychlý kontakt

Najdete nás