Vyjádření k emailům o vymáhání pohledávek

28.04.2014

Dnešním dnem byly náhodným příjemcům doručeny zprávy o vymáhání pohledávek. Tyto zprávy nejsou odesílány naší společností.

K rozesílání těchto zpráv byla zneužita naše doména, kdy zprávy byly odesílány z adresy debt@trivision.cz. Naše společnost se nezabývá vymáháním pohledávek a tyto zprávy jsme neodesílali.

Důrazně upozorňujeme, abyste neotvírali obsah zprávy, která obsahuje infikovanou EXE aplikaci (Win32/Injector.BCSO). Pokud se tak již stalo, neprodleně proveďte kontrolu Vašeho počítače antivirovým programem.

Pro zamezení přijímaní těchto zpráv v budoucnu, doporučujeme kontaktovat Vašeho administrátora, popřípadě poskytovatele webhostingu, aby zavedl na emailovém serveru kontrolu SPF záznamů. Váš emailový server bude následně kontrolovat skutečnost, zda je emailová zpráva odesílána z autorizovaných serverů platných pro uvedenou doménu odesilatele.

Všem postiženým se omlouváme, ačkoliv chyba není v tomto případě na naši straně.

Ing. Jiří Adámek
jednatel

Reference

refsimg Technická správa televizní reklamní sítě založené na systému Scala pro pražskou reklamní agenturu. ROYAL ADVERTISING s.r.o.

refsimg Investorská společnost působící v jihomorvaském kraji. Podílení se na projektech v oboru IT. Petr Novotný, DB-Credit, a.s.

refsimg Kompletní IT outsourcing pro tuto realitní kancelář působící zejména v jihomoravském kraji. VIVA INVESTMENT GROUP s.r.o.

Rychlý kontakt

Najdete nás