Nové webové stránky

01.11.2011

Společnost Trivision ICT, s.r.o., dnešním dnem oficiálně představuje svoje nové webové stránky www.trivision.cz. Nová podoba prezentace má především za úkol lépe informovat naše potencionální zákazníky o službách, které nabízíme.

Společnost Trivision ICT, s.r.o., působí na trhu od roku 2010, kdy došlo k transformaci z OSVČ na právnickou osobu. Celkem tak nabízíme naše služby již více jak 7 let.

V současné době se zaměřujeme především na správu informačních technologií, konzultace v oboru IT a budování datových sítí pro jednotlivce, malé a střední podniky či instituce. Po celou dobu naši existence se snažíme našim klientům poskytnout vždy individuální přístup, což ve výsledku přináši vysokou přidanou hodnotu.

Aby se i naši potencionální zákaznící lépe orientovali v našich službách, vytvořili jsme novou podobu webové prezentace, která má za cíl lépe informovat o našich službách. Základní rozdělení webu se člení na tři sekce.

• Správa počítačových sítí a serverů
  • Konzultace v oblasti IT
  • Návrh a realizace datových sítí

Součástí změny webu je i uvedení nového loga, pod kterým budeme vystupovat na veřejnosti.

Věříme, že i nadále budeme oporou nejen pro naše stávající klienty, ale přesvědčíme o našich kvalitách i zákazníky nové.

Reference

refsimg Analýza a napojení internetového obchodu na ekonomický systém Stormware POHODA. WellMall s.r.o.

refsimg Kompletní správa IT pro brněnskou franchizu jedné z největších realitních kanceláří v ČR. Tomáš Sedlák, NEW REAL s.r.o.

refsimg Brněnská firma vyrábějící doplňky stravy z výhradně přírodních extraktů. Kompletní zajištění údržby IT. Irena Daňková, FytoVital s.r.o.

Rychlý kontakt

Najdete nás